Nova vest
Fudbal

Petak, 06.10.2017.

23:43

Bunjevčević: Protiv Gruzije na život i smrt!

Sportski direktor reperezentacije Srbije Goran Bunjevčević kaže da će utakmica protiv Gruzije u Beogradu biti "utakmica života".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Bunjevčević: Protiv Gruzije na život i smrt!
StarSport

Srbija je protiv Austrije u Beču propustila prvu šansu da se plasira na Mundijal direktno sa prvog mesta grupe D.

Austrija je zasluženo pobedila Srbiju sa 3:2 i sada su Srbiji potrebna sva tri boda da bi osigurala plasman u Rusiju naredne godine.

"U ponedeljak protiv Gruzije naša reprezentacija,nasa Srbija igra utakmicu života, to je utakmica na život i smrt. Zato pozivam celu Srbiju i Republiku Srpsku da dođu na stadion Rajko Mitić i da podrže našu reprezentaciju,da podrže našu zemlju, našu Srbiju! Sudbina srpskog fudbala je u pitanju i u velikoj meri i naše države. Zato još jednom molim sve građane Srbije i Republike Srpske da dođu i pomognu da odemo u Rusiju!", rekao je Bunjevčević novinarima posle utakmice.

Vels i Irska su pobedili u svojim utakmicama pretposlednjeg kola kvalifikacija. Velšani su bili bolji od Gruzije sa 1:0, a Irci od Moldavije sa 2:0, pa sada zaostaju samo bod, odnosno dva boda za vodećom Srbijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve