Nova vest
Fudbal

Petak, 06.10.2017.

23:45

Stojković: Stegnućemo zube...

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da mu je teško što je ekipa odložila plasman na Mundijal i dodao da će 'Orlovi' ispraviti u ponedeljak.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković: Stegnućemo zube...
Starsportphoto

Fudbaleri Srbije izgubili su u Beču od Austrije sa 2:3, u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbiji je bila potrebna pobeda za plasman na Mundijal

"Očekivali smo tešku utakmicu pošto igramo s protivnikom kome ništa ne znači, koji će da napada i da igra takmičarski. Znali smo da će biti teško, kod nas se mnogo toga očekivalo danas će da se reši,a u utakmica je bila za nepotcenjivanje.
Desio se loš dan, sve se tako nekako namestilo, malo je bio pritisak bio,nadam se da ćemo ispraviti u Beogradu. Sve je to fudbal, desilo se da se oni nisu uplašili, to je nas možda iznenadilo i najviše uplašilo
", rekao je Stojković, koji je iako primio tri gola bio najbolji na terenu.

"Meni je mnogo teško što smo odložili, Australija nije ekipa za potcenjivanje, izašli su da se nadigravaju, manje mi je sad to bitno kad smo izgubili meč".

Ekipa Slavoljuba Muslina plasiraće se na turnir u Rusiju ako u ponedeljak od 20.45 pobedi Gruziju u Beogradu.

"Dolazi nam Gruzija koja je danas prvi put izgubila posle par utakmica i sigurno da će biti teško. Daćemo sve od sebe i moramo da se revanširamo", izjavio je Stojković i dodao:

"Stegnuti zube i pobediti na Marakani. Moramo da budemo zreli".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve