Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.10.2017.

18:47

Piksi: Iskoristite šansu, ne pruža se stalno

Legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi rekao je nakon konferencije uoči meča sa Austrijom da Srbija mora da iskoristi svoju šansu u petak.

Izvor: B92

Autor:B92

Piksi: Iskoristite šansu, ne pruža se stalno
StarSport

Srbija bi sa tri boda u Beču obezbedila direktan plasman na Mundijal u Rusiji naredne godine i tako se vratila na najveću fudbalsku smotru posle osam godina.

"Biti učesnik Svetskog prvenstva to je ostvarenje snova u svakom slučaju. Najveće takmičenje i mislim da ne postoji niti jedan fudbaler na svetu koji ne sanja da bude učesnik jednog takvog događaja. Ako imate šansu, onda je iskoristite jer se ona ne pruža stalno", kaže Stojković koji je u Beč došao da uživo bodri "Orlove".

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i generacije Jugoslavije iz 1998. godine koja je poslednja prošla grupu kaže da naša ekipa može da odigra takmičarski.

"Imam osećaj, siguran sam i ono što me raduje je da je naša ekipa dovoljno spremna da odigra takmičarski kao što je pokazala i u dosadašnjem delu kvalifikacija", rekao je popularni Piksi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve