Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.10.2017.

17:58

Mudrinski o Evertonovom startu: Sve je na snimku

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski spreman je da izdrži sve napore oporavka posle teške povrede noge koju je zadobio tokom prvenstvene utakmice s Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Mudrinski o Evertonovom startu: Sve je na snimku
StarSport

"Odmah sam osetio i čuo da mi je pukla kost. Nije me u tom momentu jako zabolelo jer sam bio pod adrenalinom, a mom klubu veliko hvala na brzoj reakciji. Spreman sam da izdržim sve napore i da se vratim na teren. Zahvalan sam lekarima i sestrama koji su bili oko mene ovih dana, ali i svim ljudima na podršci, koja mi mnogo znači", rekao je Mudrinski za sajt Čukaričkog.

Mudrinski je povređen 1. oktobra, u 81. minutu utakmice 12. kola Super lige, kada je na njega startovao fudbaler Partizana Everton. Mudrinskom je slomljena kost na potkolenici, pokidani su ligamenti stopala i zadobio je iščašenje skočnog zgloba. Podvrgnut je operaciji 2. oktobra u Kliničkom centru Srbije.

U vezi s Evertonovim startom, Mudrinski je rekao da ne želi to da prepričava, "pošto se sve vidi na snimku".

"Bio sam 50 metara od gola, dvojica njihovih igrača ispred mene, ali ne bih to da prepričavam", naveo je on. Mudrinski je rekao da se sada oporavlja kod kuće, da dobija mnogo poruka podrške, ali da ne stiže svima da odgovori.

Odmah posle utakmice u Humskoj, Mudrinskom se Everton izvinio i rekao da nije imao nameru da ga povredi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve