Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.10.2017.

16:46

Lev: Brinu porazi u Ligi šampiona i Ligi Evrope

elektor nemačke reprezentacije Joakim Lev zabrinut je zbog svih šest poraza nemačkih timova u evropskim takmičenjima,

Izvor: B92

Autor:B92

Lev: Brinu porazi u Ligi šampiona i Ligi Evrope

Među njima je i Kelnov poraz od Crvene zvezde 0:1 na svom terenu u Ligi Evrope. Lev je poručio da svi oni imaju šansu da prođu dalje.

Prošle nedelje Bajern, Lajpcig i Borusija izgubili su u Ligi šampiona, a Šalke, Keln i Hofenhajm u Ligi Evrope, što je upalilo "alarm" u celoj fudbalskoj Nemačkoj.

"Loši rezultati nemačkih timova u Evropi su samo slab trenutak, ali upozoravaju. Rano je da se daju analize, Bajern i Borusija ima velike šanse da prođu grupnu fazu Lige šampiona, a isti slučaj je i u Ligi Evrope. Ipak, moje kolege i ja razmišljamo kako da poboljšamo Bundesligu i proizvedemo najbolje talente", rekao je Lev za Skaj Sport.

On je dodao da bi bilo pogrešno reći da se u nemačkoj Bundesligi proizvode najbolji fudbaleri.

"Moramo da prepoznamo problem. Svi znamo da naši klubovi šalju skaute u druge zemllje, uključujući i Južnu Ameriku. Znamo gde su talenti širom sveta, a Bundesliga nije jedina", naveo je on.

U H grupi Lige Evrope u kojoj je Crvena zvezda druga sa četiri boda, dva manje od Arsenala, BATE Borisov ima jedan, a Keln je bez poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve