Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.10.2017.

18:14

Batšuaji: Nisam džoker, Konte ima poverenja u mene

Fudbaler Čelsija Miši Batšuaji rekao je da će pokušati da iskoristi odsustvo povređenog Alvara Morate, kako bi se dokazao i opravdao poverenje trenera.

Izvor: B92

Autor:B92

Batšuaji: Nisam džoker, Konte ima poverenja u mene
Getty Images

"Znam da zvuči čudno, ali nečija nesreća je ponekad sreća za nekog drugog. Znam da ću imati više mogućnosti za igru u narednim nedeljama. Na meni je da pokažem da sam sposoban. Znam da (trener Antonio) Konte ima poverenja u mene, u suprotnom, pustio bi me da odem tokom leta", rekao je 24-godišnji Batšuaji za Skaj.

Batšuaji je samo jednom bio u startnoj postavi u Premijer ligi ove sezone, jer je trener Antonio Konte želeo da Morata igra kao jedini napadač.

Miši je igrao dobro u kup takmičenjima ove sezone, postigao je pet golova, kao i pobedonosni gol protiv Atletiko Madrida (2:1) u Ligi šampiona.

"To je šansa za mene. Ako me zovu želim da budem spreman i efikasan. Već sam bio u startnoj postavi Čelsija i igrao sam dobro, ja sam efikasan napadač, ali nisam džoker", rekao je belgijski reprezentativac.

Španski reprezentativac Morata odsustvovaće sa terena najmanje mesec dana zbog povrede tetive na prvenstvenoj utakmici prošlog vikenda protiv Mančester sitija.

On će propustiti i poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će Španija igrati protiv Albanije i Izraela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve