Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.10.2017.

15:36

Lukaku nije ozbiljnije povređen

Fudbaler Mančester junajteda Romelu Lukaku nije ozbiljnije povređen i trebalo bi da bude spreman za naredne utakmice sa reprezentacijom Belgije.

Izvor: B92

Autor:B92

Lukaku nije ozbiljnije povređen
Photo by Dan Mullan/Getty Images

"Lukaku je bio na snimanju zgloba, ali nije ustanovljen nikakav prelom, ili oštećenja. On će narednih dana trenirati individualno. Prerano je reći da neće biti u sastavu za utakmice protiv Bosne i Hercegovine, ili Kipra", saopštio je Fudbalski savez Belgije.

Lukaku, 24-godišnji napadač, povredio se u nedelju na utakmici protiv Kristal palasa, u kojoj je postigao 11. gol otkako je došao iz Evertona tokom leta.

Reprezentacija Belgije se već kvalifikovala za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, pošto se nalazi na prvom mestu H grupe sa osam bodova više od drugoplasirane Bosne i Hercegovine.

U narednim utakmicama reprezentacije Belgije neće igrati ni kapiten Vensan Kompani zbog povrede lista. On je bio pozvan na okupljanje ekipe, ali se sada vratio u Mančester siti kako bi nastavio sa oporavkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve