Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.10.2017.

12:08

Binić o Mažiću: Sramota,pa bio naklonjeniji Zvezdi

Član Izvršnog odbora FS Srbije zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić razočaran je zahtevom Crvene zvezde da joj Milorad Mažić nikad više ne sudi.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Binić o Mažiću: Sramota,pa bio naklonjeniji Zvezdi
Foto: StarSport

Crveno-beli su se žalili na najboljeg srpskog sudiju, koji je arbitar derbi mečeva Lige šampiona, nakon poraza od Napretka u Kruševcu (1:0) proteklog vikenda.

"Nema govora o lošim sudijskim namerama i procenama, ako ćemo pošteno, Mažić je bio blago naklonjeniji Zvezdi. Ronaldo bi za onakav start dobio drugi žuti karton, a ne Donald. Momci su umorni, video je to Mažić, zato dečku i progledao kroz prste. Pitanje je kako bi Zvezda prošla da je ostala s igračem manje... I, niko iz Napretka nije rekao ni reč. A, mogli su bez griže savesti. Zatim, ničim izazvano, rukovodstvo Zvezde saopštenjem javnosti traži izuzeće najboljeg našeg sudije!? To, koliko sam upoznat, nije stav Upravnog odbora kluba već pojedinca", rekao je Binić za Žurnal.

Zvezda je javno zatražila izuzeće Mažića sa njenih utakmica u budućnosti.

"Sramotno je, znate, Zvezda i Partizan s dvocifrenim, milionskim, budžetom smeju i da spomenu eventualnu teoriju zavere od strane sudija, saveza. Šta bi trebalo da kažu preostali klubovi, ako se „večiti” žale. Nego, sreća je što... Da ne dolivam ulje na vatru...", istakao je Binić.

Binić je fudbalsku karijeru počeo upravo u Napretku iz rodnog Kruševca, dok je vrhunac karijere doživeo kao igrač Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve