Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.10.2017.

19:39

Hrvatska i bez Kalinića u kvalfikacijama za SP

Reprezentativac Hrvatske Nikola Kalinić propustiće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. protiv Finske i Ukrajine zbog povrede primicača.

Izvor: PT

Autor: PT

Hrvatska i bez Kalinića u kvalfikacijama za SP
Getty Images

Kalinić je u Milanu obavio magnetnu rezonancu, nakon koje su lekari Milana i hrvatske reprezentacije ustanovili da je povreda takve prirode da ne može da bude uz nacionalni tim za odlučujuće kvalifikacione utakmice protiv Finske i Ukrajine, prenosi Hina.

Osim Kalinića, selektor Hrvatske Ante Čačić za te duele na raspolaganju nema već povređene Vedrana Ćorluku, Marka Pjacu i Tina Jedvaja, kao i Matea Kovačića, a otpao je i Borna Barišić.

Tom spisku bi se mogao priključiti i Dejan Lovren koji nije u konkurenciji za tim za utakmicu sa Finskom, a u zavisnosti od oporavka mogao bi biti medju putnicima za Kijev.

Hrvatska je posle osam odigranih utakmica prva na tabeli Grupe I sa 16 bodova, koliko ima i drugoplasirani Island. Turska i Ukrajina imaju po 14 bodova, Finska ima sedam, a Kosovo bod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve