Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.10.2017.

17:00

Incident u Poljskoj – navijači Legije tukli igrače

Fudbaleri Legije iz Varšave pretučeni su od strane svojih navijače posle poraza od Leha, prenose tamošnji mediji.

Izvor: PT

Autor: PT

Incident u Poljskoj – navijači Legije tukli igrače
Getty Images/Vatreni navijaèi Legije

Ekipa Legije tek je na osmom mestu posle 11 odigranih kola, a nezadovoljstvo navijača kulminiralo je posle ubedljivog poraza od Leha.

Aktuelni šampion Poljske izgubio je na gostovanju 3:0, što im je bio drugi zaredom, a ukupno peti na samo 11 utakmica u Ekstraklasi.

Posle povratka sa gostovanja u nedelju veče, grupa vatrenih navijača Legije sačekala je igrače i pozvala ih na razgovor. Fudbaleri su znali da ih čekaju teške reči, ali nisu očekivali da će ih fizički napasti.

Kako prenose poljski mediji, navijači nisu naneli teže fizičke povrede igračima, ali je udaraca, pre svega u potiljak i te kako bilo.

Sve ovo je trajalo oko desetak minuta, a kada se sve završili pojedini huligani su dovikivali kako će ih opet sačekati, ukoliko im se isto dogodi.

Priliko napada niko nije reagovao, pošto obezbeđenja nije bilo u okruženju. Bivši igrač Legije i sada agent Roberta Levandovskog Cezari Kučarski osudio je ovaj napad i rekao kako je nezamislivo da to rade navijači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve