Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.10.2017.

13:49

Matić: Jednom nogom smo u Rusiji, ali...

Srpski reprezentativac Nemanja Matić kazao je da je naš tim "jednom nogom u Rusiji", ali pozvao na oprez pred duel sa Austrijom.

Izvor: B92

Autor:B92

Matić: Jednom nogom smo u Rusiji, ali...
Starsportphoto

Srbija gostuje Austriji u petak od 20.45 i, ukoliko trijumfuje, matematički će obezbediti plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

’Orlovi’ drže prvo mesto u grupi D sa 18 bodova, četiri više od drugoplasiranog Velsa, a ostalo je da se odigraju još dva susreta.

"Jednom nogom smo u Rusiji, realno. Pritisak uvek postoji kada igrate za reprezentaciju Srbije. Svesni smo toga. Ali, dodatni pritisak moranja nije dobar. Spremaćemo se kao i do sada i videćemo kolike su nam mogućnosti. Najvažnije je da budemo prvi, da li će to biti sada u Beču ili posle protiv Gruzije, nije bitno", kazao je Matić.

Srbija dva kola pre kraja kvalifikacija ima 18 bodova, četiri više od drugoplasiranog Velsa, pet od Irske, a slede Austrija, Gruzija i Moldavija koje su izgubile šanse.

"Svesni smo da je Austrija dobra, da će biti teško, pogotovo jer oni nemaju šanse da idu dalje. Vrlo je teško igrati proriv ekipe koja igra rasterećeno, a želi da se dokaže. Daćemo sve od sebe da se plasiramo već u Beču", dodao je vezista Mančester junajteda.

Reprezentacija Srbije će posle utakmice protiv Austrije u Beču dočekati Gruziju u Beogradu 9. oktobra, u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve