Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.10.2017.

21:52

Đukić: Ne mogu da zamerim, i svemoćna CZ izgubi

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da nema šta da zameri svojoj ekipi posle remija sa Čukaričkim.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić: Ne mogu da zamerim, i svemoćna CZ izgubi
Foto: StarSport

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog odigrali su bezgolova, u derbi utakmici 12. kola Superlige Srbije.

"Teška utakmica u kojoj nismo uspeli da ostvarimo dobru igru i rezultat, ali ne mogu da zamerim ništa ekipi, dali su sve od sebe, borili su se, izgarali. Imali smo i dosta povređenih igrača, teško je igrati četvrtak-nedelje, oseća se i umor... Teška utakmica protiv dobre, čvrste ekipe", rekao je Đukić.

Navijači Partizana nisu bili zadovoljni igrom svoje ekipe, a posle utakmice začuli su se zvižduci i povici: "Djukiću odlazi".

"Publika ima pravo da kaže svoje želje. Moje je da radim i da izvučem maksimum iz ove ekipe. Nije lako pobediti. Mi ovde mislimo da je lako. I ta svemoćna Zvezda može da izgubi, da mi imamo muke sa Čukaričkim, sa Voždovcem... Nije nikog lako pobediti danas. Liga je ujednačena, da biste pobediti treba se dobro oznojiti. Mi smo se oznojili danas, radila sve što je mogla, ali nedostajao nam je taj kvalitet gore koji nismo imali", rekao je trener Partizana.

Partizan nije iskoristio priliku da se posle poraza Crvene zvezde od Napretka još više približi vrhu tabele, izabranici Miroslava Đukića treći sa 24 boda, odnosno imaju bod manje od Vojvodine, a četiri manje od Zvezde.

"Bila je prilika da se približimo, ali igra i protivnik koji je bio odličan. Nama ostaje da nastavimo da radimo i da popravljamo što možemo", zaključio je Đukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve