Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.09.2017.

13:00

"Majka mi je rekla – dokle ćeš da guraš glavu..."

Nemanja Vidić, legendarni kapiten Mančester Junajteda, govorio je u ekskluzivnom intervjuu za B92.net o situacijama koje su mu obeležile karijeru.

Izvor:

Autor:

Getty images

Jedan od najboljih srpskih fubalera svih vremena, drugi stranac kapiten u istoriji kluba sa Old Traforda podelio je s nama zanimljivu anegdotu – kada je i njegova majka izrazila zabrinutost zbog stila igre koji je i obeležio put njenog sina.

"Imao sam takvih udaraca tokom karijere, sećam se – majka ma pita: 'Pa, sine, dokle ćeš više tu glavu da guraš – tamo gde neko neće i nogu'. A, ja joj kažem da, u takvim situacijama, jednostavno ne razmišljaš. Tako sam odrastao, i tako igram od malih mogu... Možda sam zbog toga i ranije završio karijeru", kaže Vidić za B92.net u osmeh.

Naš Nemanja Đorđević proveo je sa stamenim Užičaninom prepodne na Adi Ciganliji, a razgovarali su i o vremenu provedenom u Crvenoj zvezdi, putu do kapitenske trake među 'Crvenim đavolima', odnosu sa serom Aleksom Fergusonom, Kristijanom Ronaldom, ali i periodu kada je nastupao za nacionalni tim Srbije.

Kompletan intervju sa Nemanjom Videćem bićete u prilici da pogledate u sredu od 09.00 samo na stranama našeg portala.

Vaš b92.sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve