Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.09.2017.

20:53

Asistencija Kolarova, dva gola Džeka i pobeda Rome

Roma je sa 4:0 savladala nejaki Benevento koji je pre samo tri dana izgubio sa 6:0 od Napolija i primio deset golova na dve utakmice.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Asistencija Kolarova, dva gola Džeka i pobeda Rome
Getty Images

Porazu od Rome na stadionu Ćiro Vigoritu u četvrtom kolu Serije A doprineli su i sami igrači Beneventa, ali je mrežu načeo Edin Džeko u 22. minutu.

Džeko je iskoristio izuzetno dodavanje srpskog internacionalca Aleksandra Kolarova koji je prošao po levoj strani i "servirao" Džeku loptu na metar od gola odakle Džeko nije mogao da promaši.

Roma u 35. minutu duplira vođstvo zahvaljujući auto-golu Fabija Lučonija koji je pokušao da preseče centaršut po zemlji i umesto u gol-aut poslao je loptu u svoju mrežu.

Početkom drugog poluvremena, u 51. minutu Peroti koristi nespretnu reakciju protivnika, krade loptu blizu sredine terena, prosleđuje je napred Džeku koji se namestio i levicom plasirao u sam ugao gola Vida Beleca.

Belec je bio nemoćan, a "Vučica" je pobedu kompletirala novim auto-golom. Ovog puta je Lorenco Venuti posle ubacivanja Kolarova iz slične situacija kao u prvom poluvremenu, samo sa druge strane pogodio svoju mrežu, pa Roma posle četiri utakmice u prvenstvu ima tri pobede i jedan poraz za peto mesto i devet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve