Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.09.2017.

23:47

Krstičić: Osvojili bod, zaslužili sva tri

Igrač Crvene zvezde Nenad Krstičić ocenio je da je njegova ekipa zaslužila da pobedi BATE Borisov u utakmici prvog kola Grupe H u Ligi Evropa.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstičić: Osvojili bod, zaslužili sva tri
Foto: Starsport

"Bila je teška utakmica, na kraju smo osvojili bod, a zaslužili smo sva tri. Idemo dalje, okrećemo se prvenstvu, čeka nas važna utakmica u nedelju. Ovo je prošlo, idemo da nastavimo u prvenstvu gde smo stali", rekao je Krstičić novinarima posle utakmice.

Ekipa Zvezde odigrala je u Beogradu nerešeno 1:1 protiv BATE Borisova, u prvom kolu Grupe H u Ligi Evropa.

"Bod u Evropi uvek znači, a sigurno da bi bilo bolje da smo osvojili sva tri. Oni su iskusna ekipa, igraju dugo godina Evropu. Imali smo mnogo šansi da postignemo drugi gol, nismo imali sreće danas, biće je više drugi put", dodao je Krstičić.

Upitan da prokomentariše suđenje, Krstičić je rekao da je "sudija obavio posao kako je obavio i da je to njegovoj ekipi nauk za nastavak takmičenja".

Igrač Zvezde Nemanja Radonjić rekao je da je njegova ekipa trebalo da pobedi, ali da je ostvarila dobar rezultat.

"Igrali smo protiv ekipe koja je prethodnih godina igrala u Ligi šampiona. Pripremili smo se i mogli smo da iskoristimo šanse", naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve