Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.09.2017.

23:14

Ivanović strelac, Zenit i Nica brojali do pet

Ekipa Zenita iz Sankt Peterburga pobedila je Vardar sa 5:0 u prvom kolu grupe L Lige Evropa.

Izvor: PT

Autor: PT

Ivanović strelac, Zenit i Nica brojali do pet
Getty Images

Izabranici Roberta Mančinija potpuno su demolirali sastav Makedonaca, a u listu strelaca upisao se i reprezentativac Srbije, Branislav Ivanović.

Desni bek gol je postigao u 66. minutu i to je već bio četvrti na meču, pošto su prethodno Kokorin (6,21) i Dzjuba (39) bili strelci.

Konačnih 5:0 postavio je u 89. minutu Rigoni. U drugom meču grupe L, Real Sosijedad je takođe ostvario ubedljiv trijumf, pošto su pred domaćom publikom savladali sa 4:0 Rosenborg.

Dva gola za Špance postigao je Dijego Ljorente (9,77), jednom je strelac bio Zurutuza (10), dok je viđen i auto-gol (Skjelvik 41).

Ekipa Nice savladala je sa 5:1 Zulte Varegem za koji je Ivan Šaponjić odigrao poslednjih 20-tak minuta utakmice.

Francuski tim utakmicu je rešio u prvom poluvremenu kada je u kratkom vremenskom periodu postigao tri gola. Dva puta je pogodio Plea (16,20), dok je jednom strelac bio Dante (28).

U nastavku meča, Sent-Makimin i Baloteli su postigli još po gol. Jedini za domaći sastav u mrežu je ubacio Leja (46).

Drugi meč grupe odigrali su Vitese i Lacio, a "Nebesko plavi" su slavili sa 3:2. Sergej Milinković-Savić igrao je od 62. minuta. Rimljani su gubili na poluvremenu sa 1:0, ali su onda u nastavku preokrenuli i zasluženo stigli do trijumfa.

Strelci za Lacio bili su Parolo (51), Imobile (67), Murđia (75), dok je su za holandski klub golove postigli Matavž (33), Linsen (57).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve