Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.09.2017.

19:33

Lustig: Nejmar je glumac; Dagliš: Hvala, Nejmare!

Neymar je od dolaska u Pariz pokazao koliko je motiviran, klasa nikad nije ni bila upitna, te je PSG postao ozbiljan kandidat za naslov europskog prvaka.

Izvor: B92

Autor:B92

Lustig: Nejmar je glumac; Dagliš: Hvala, Nejmare!
Getty Images

Pored ubedljive pobede PSŽ protiv Seltika u prvom kolu LŠ, meč je obeležio i nesportski potez Nejmara.

Najskuplji fudbaler sveta odbio je da razmeni dres sa tinejdžerom Seltika po završetku meča koji je dobio njegov Pari sen Žermen (5:0) što je razbesnelo navijače širom planete.

Ralstonov saigrač Mikael Lustig osudio je potez Brazilca:

"Gluma je deo Nejmarove igre. Ako ikad bude poželeo da bude igrač kao što je Mesi, trebalo bi da prestane sa tim. On je zaista odličan fudbaler, ali uvek glumi. Bez toga je među najboljima na svetu, igrač kojeg je trenutno najteže čuvati. Pa mu gluma zaista nije potrebna", rekao je fudbaler Seltika.

Ipak, na kraju se ispostavili da je Nejmar imao razlog zbog čega je odbio dres, a to je potvrdio i legendarni Keni Dagliš.
Brazilac je sačuvao dres kako bi donirao humanitarnoj organizaciji žene Kenija Dalgliša, bivšeg slavnog fudbalera Seltika, koji mu se na tome i zahvalio na Tviteru.

"Veoma cenim gest Nejmara, hvala ti!", napisao je Dagliš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve