Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.09.2017.

21:20

Montela: Hoću bolji Milan u Ligi Evrope

Trener Milana Vinčenco Montela rekao je da hoće da posle katastrofe u Seriji A, u Ligi Evrope želi da vidi pravu reakciju tima koji vodi.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Montela: Hoću bolji Milan u Ligi Evrope
Getty Images

Milan igra protiv bečke Austrije u četvrtak.

Rosonere je tokom vikenda sa 4:1 razbio Lacio, a Montela nimalo nije zadovoljan.

"Bio je to ružan poraz koji moramo da ostavimo iza sebe. Bez obzira na sisteme i kvalitete sutra hoću da vidim reakciju jer je tim zagrejan za ovu utakmicu. Mi nismo ekipa koju ste gledali protiv Lacija pa je iznad svega bitan pravi odgovor u temperamentu", rekao je Montela na konferenciji pre utakmice sa Austrijom.

Drago mu je što se Milan vraća na evropsku scenu i ističe da će klub pokušati da stigne do eliminacione faze pa će dalje videti.

"Ne potcenjujemo ih, proučavali smo Austriju pažljivo i na nama je da postavimo utakmicu na pravi kolosek", kaže trener Milana. Montela je dodao da će na strani odbrani biti teško za Milan iako je bedem Milana pojačao Leonardo Bonući.

"Pobedili smo u šest od osam utakmica i nadamo se da nastavljamo po tom šablonu. Poraz u svakih sedam utakmica znači bar drugo mesto", rekao je Montela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve