Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.09.2017.

18:45

Dečak koji je Vučiću rekao "ne", dobio dres Rijeke

Dečak Tino Popović iz Rijeke postao je internet zvezda kada je odbio predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića da umesto za Rijeku navija za neki veći klub.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Dečak koji je Vučiću rekao
Getty Images

Osmogodišnjaku koji je usred Beograda Vučiću rekao odlučno 'ne' i ostao veran svojoj Rijeci, uprava kluba poklonila je dres sa potpisima svih igrača. Poklon mu je uručen u subotu na utakmici ;Rijeke i Cibalije, piše hrvatski portal 24 sata.

"Ne treba previše isticati koliko je ovaj gest značio malom navijaču, samo jednom od mnogih iz nove generacije koji će još dugo živeti, disati i navijati za - Rijeku", naveo je fudbalski klub na svojoj veb stranici.

Vučić je 24. avgusta u Beogradu primio decu iz Kostajnice, Rijeke i zadarskog zaledja koji su kao polaznici letnje škole "Sveti Sava" iz Beograda, nekoliko dana boravili u Srbiji.

Kada je od jednog osmogodišnjaka čuo da navija za Rijeku Vučić mu je uzvratio: "Tino, moraš da nađeš neki veći bolji klub da navijaš - da budu Zvezda ili Partizan, malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka - znači ili Zvezdu ili Partizan... Tino da ti kažem nešto, na prostoru bivše Jugoslavije, a i šire od toga, Beograd je lepši od svih ostalih gradova i to uverljivo. Veći je od Zagreba dva i po puta, skoro tri Zagreba stanu u jedan Beograd, pet Sarajeva stanu u jedan Beograd. Računam da je Beograd tvoj grad isto koliko i Rijeka i taman da voliš najviše Beograd i Rijeku", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

416 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve