Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.09.2017.

14:54

Donald pred BATE: Na Marakani je sve moguće

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je njegova ekipa spremna za meč Lige Evrope protiv BATE Borisova.

Izvor: PT

Autor: PT

Donald pred BATE: Na Marakani je sve moguće
StarSport

.

"Dobro je za nas što utakmicu u Ligi Evrope dočekujemo nakon pobede u domaćem prvenstvu. Atmosfera u ekipi je zaista odlična, svi smo spremni za ono što nas čeka. Imamo jasan cilj, želimo da pobedimo svakog protivnika, uopšte ne razmišljamo o njegovom imenu. Fokusirani smo samo na svoju igru. Znamo da nam protiv BATE-a na terenu sigurno neće biti lako, ali igramo na Marakani, pred svojim navijačima, a tu je sve moguće", rekao je Donald za klupski sajt

Ekipa Crvene zvezde pobedila je u subotu Javor u Ivanjici sa 2:0 u osmom kolu Superlige, a u četvrtak ih očekuje prvi meč u Ligi Evrope protiv ekipe BATE Borisov.

"Nakon kraće pauze nastavili smo sezonu u istom ritmu, ostvarili smo pobedu bez primljenog gola. Odigrali smo odlično prvo poluvreme, za prvih pola sata postigli smo dva gola i praktično odlučili pitanje pobednika. Nismo želeli na tome da se zaustavimo, ali u drugom poluvremenu je malo opao ritam igre, gubili smo neke lopte koje nismo smeli. Ipak, na kraju je najvažnije da smo pobedili", rekao je Donald.

Donald je na meču u Ivanjici postigao drugi gol, a kod prvog je bio asistent Rikardinju.

"Gledaoci su mogli da vide dva vrlo lepa gola. Pozicija kod slobodnog udarca je bila odlična, dobro sam se snašao. Često volim i na treninzima da šutiram iz slične udaljenosti, drago mi je da je ova lopta ušla i obezbedila nam miran nastavak utakmice", rekao je Donald.

On je naveo da je veoma srećan i zbog Rikardinja, koji je, kako je rekao, juče odigrao odlično.

"U poslednje vreme nije imao veliku minutažu, ali juče je pokazao svoj kvalitet. Odradio je veliki deo posla protiv Javora i svi smo zadovoljni zbog toga, njegova dobra igra mnogo znači celoj ekipi", rekao je Donald.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve