Nova vest
Fudbal

Subota, 09.09.2017.

08:55

Partizan bez Sume, Zvezda odmara Kangu

Fudbalski šampionat Srbije nastavljen je juče nakon pauze zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Mundijal 2018. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan bez Sume, Zvezda odmara Kangu
Foto: Starsport

U prvom meču 8. Kola Čukarički je kao gost pobedio Mačvu (2:0), u Šapcu, a danas će na teren i ostali superligaši.

Crvena Zvezda I Partizan odigraće danas svoje utakmice zbog obaveza koje će naredne nedelje imati u Ligi Evrope. Crveno-beli su put Ivanjice krenuli bez Gelora Kange, dok će u timu biti Ričmond Boaći. Njih dvojica su bili pozvani na utakmice u afričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali je trener Vladan Milojević odlučio da protiv Javora ne forsira oba fudbalera.

Milijević je, inače, ranije sedeo I na klupi Javora, tako da veoma dobro zna ko je današnji rival Crvene zvezde.

“Znam de će ovo da bude veoma teško gostovanje, jer svi u Ivanjici žive za taj klub”, rekao je Milijević.

On je prokomentarisao i veći broj utakmica koji u narednom period očekuju njegov tim.

“Za fudbalere je bolje kada češće imaju utakmice, jer više vole da njih igraju nego da treniraju. Ovo je nešto novo za ekipu, jer do kraja sezone praktično nemamo pauzu”.

Partizan na svom terenu dočekuje Mladost, a u timu neće biti povređenog Nebojše Kosovića, ali na teren ne može ni Sejduba Suma. On je u derbiju dobio udarac, trebalo je da miruje, međutim on je pokušao da igra za reprezentaciju Gvineje, nije izdržao I sada mu po svoj prilici sledi dvonedeljna pauza.

Borac će prve bodove u novoj sezoni pokušatio da osvoji protiv Zemuna na domaćem terenu, dok će Bačka i u ovom kolu imati težak posao jer joj u goste dolaze Nišlije koje su jedini poraz pretrpele u duelu sa Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve