Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.09.2017.

17:45

U PSŽ bezbrižni: UEFA dobrodošla, ništa ne krijemo

Čelnici Pari Sen Žermena nimalo nisu zabrinuti zbog pokrenute istrage Evropske fudbalske unije (UEFA) oko mogućnosti kršenja finansijskog fer-pleja.

Izvor:

Autor:

U PSŽ bezbrižni: UEFA dobrodošla, ništa ne krijemo
Getty Images

Prvi čovek Parižana Naser Al-Kalifi istakao je da klub nema šta da krije i da su ljudi iz UEFA dobrodošli da dođu u njegovu kancelariju i ispitaju velika ulaganja ovog leta posle dva najveća transfera u istoriji fudbala Nejmara da Silve iz Barselone (222 miliona evra) i Kilijana Mbapea iz Monaka (180 miliona, s tim da je na pozajmici sa obaveznim otkupom narednog leta).

"Vrlo smo pouzdani, UEFA može da radi šta hoće, ništa ne krijemo. Mogu da dodju u naše prostorije i to kažemo sa velikim zadovoljstvom. Transparentni smo", rekao je Al-Kalifi.

Katarski vlasnik smatra da mnogima smeta veliki projekat Pari Sen Žermena.

"Poštujemo sva pravila. Ako neki klubovi nisu srećni onda to nije naš problem. Ne želim da ulazim u detalje finansijskog fer-pleja i kako ćemo da vratimo uložen novac", rekao je on.

UEFA je od početka septembra krenula u ispitivanje finansijskog poslovanja francuskog vicešampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve