Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.09.2017.

23:50

Muslin: Nije gotovo, jedna pobeda rešiće sve!

Slavoljub Muslin, selektor reprezentacije Srbije, poziva na oprez pred poslednje dve utakmice u grupi D kvalifikacija za Mundijal 2018. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Muslin: Nije gotovo, jedna pobeda rešiće sve!
Foto: Starsport

„Orlovi“ su pobedili Republiku Irsku u Dablinu sa 1:0, golom Kolarova, i da bi overili plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji potrebna im je još jedna pobeda ili dva remija u oktobarskim duelima sa Austrijom i Gruzijom.

„Znamo da nije sve gotovo, imamo još dve utakmice. Sa jednom pobedom iz dva meča idemo sigurno u Rusiju. Moji momci će biti ozbiljni, napraviće i taj poslednji korak, koji je uvek najteži“, rekao je Muslin.

Selektor Srbije nije zadovoljan kako je njegov tim otvorio utakmicu.

„Meč je bio težak, Irci su dobro počeli, više su držali loptu, dok mi nismo dobro ušli u utakmicu. Više smo se branili, pokušali smo da ih ugrozimo kontranapadima. Mi smo imali jednu ozbiljnu šansu, dok oni u prvom poluvremenu nisu imali ozbiljnu priliku da nas ugroze. U pauzi sam pitao fudbalere da počnemo da igramo našu igru. Počeli smo da bolje u nastavku meča, imali smo više šansi. Dali smo srećan gol kada se lopta se odbila od prečku“.

Utakmica se, međutim, nije odvijala kako je očekivao posle vođstva.

„Posle smo igrali sa igračem manje i još smo imali i povređenog igrača kojeg sam morao da stavim napred. Praktično smo bili sa devet igrača. Nisu nas ozbiljno ugrozili, osim u jednoj prilici kada je naš golman odlučno odbranio“.

Od izveštača B92.net iz Dablina Nemanje Đorđevića

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve