Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.09.2017.

23:40

Ivanović: U Beč po tri boda, pa fešta u Beogradu

Branislav Ivanović bio je jedan od boljih igrača u pobedi nad Irskom, a posle meča je rekao da ova generacija zaslužuje plasman na Svetsko prvenstvo.

Izvor: PT

Autor: PT

Ivanović: U Beč po tri boda, pa fešta u Beogradu
StarSport

"Zabeležili smo najvažniju pobedu u ovom ciklusu kvalifikacija. Veliki korak prema Rusiji i mislim da ova generacija zaslužuje to. Nadam se da ćemo rešiti sve na najbolji mogući način i da ćemo već u Beogradu slaviti plasman na Svetsko prventvo", rekao je Ivanović posle meča.

Od našeg specijalnog izveštača iz Dablina Nemanje Đorđevića.

Srbija je sa 1:0 pobedila Irsku u Dablinu, a Bane kaže da će na pobedu ići i u Austriji i nada se da će u Beogradu biti fešta.

"Nije bilo tu neke lepote i iz prve dobre akcije smo postigli gol i što je najvažnij osvojili smo tri boda. Rekli smo da ćemo na svaku utakmicu ići na pobedu a tako će biti i u utakmici u Austriji gde ćemo pokušati da rešimo sve, i da onda onda napravimo veliki feštu u Beogradu", zaključio je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve