Nova vest
Fudbal

Subota, 02.09.2017.

20:22

Muslin: Rezultat iz Tbilisija ne znači opuštanje

Selektor srpskih fudbalera Slavoljub Muslin rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Moldavijom i istakao da je sve prošlo rutinski kako je i želeo.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Muslin: Rezultat iz Tbilisija ne znači opuštanje
Starsportphoto

"Sve je prošlo kako treba, bez povreda, rutinski, sačuvani su oni kojima su pretili kartoni. Moglo je da bude ubedljivije, ali je 3:0 dovoljno i čestitam igračima na odrađenom poslu", rekao je Muslin na konferenciji za novinare posle utakmice.

Reprezentacija Srbije je pobedila Moldaviju sa 3:0 i tri kola pre kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo zauzima prvo mesto u Grupi D sa 15 bodova, iza Irske koja ima dva manje.

Muslin je zahvalio navijačima što su podržali reprezentaciju uprkos jakoj kiši u Beogradu.

"Verovatno igramo dobro po klizavom terenu. Profesionalno smo odradili utakmicu, igrači su se dobro ponašali, na vreme davali golove. U drugom poluvremenu nisam hteo ništa da rizikujem", kazao je Muslin.

Prvi gol za Srbiju postigao je Mijat Gaćinović, koji je igrao umesto rovitog Antonija Rukavine, a posle dužeg vremena je u timu bio Adem Ljajić.

"Gaćinović je ponovo dao gol, drugi na drugoj utakmici. Važan gol kod 0:0. Nevezano za to, dobro je igrao. Zadovoljan sam i Ljajićem, šteta što nije dao gol", rekao je selektor.

Reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati protiv Irske.

"Povoljan rezultat iz Tbilisija nam ne dozvoljava da se opuštamo. Igraćemo na pobedu, bez kalkulacija. Nema euforije, samo jedan korak smo bliži Rusiji", istakao je Muslin.

On je naveo da ima ideju koji će tim izvesti protiv Irske, da se dvoumi oko jednog igrača, ali da ima vremena do tog susreta.

Utakmica između Srbije i Irske na programu je u utorak od 20.45 na stadionu Aviva u Dablinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve