Nova vest
Fudbal

Subota, 02.09.2017.

18:30

Kako je kiša raspalila srpske navijače

Nevreme koje su meteorolozi najavili tokom dana mnoge je oteralo van tribina u Humskoj, a neke pokrenulo da počnu sa navijanjem na meču Srbije i Moldavije.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Kako je kiša raspalila srpske navijače
Starsportphoto

Srbija igra sedmo kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

'Orlovi' Moldaviju dočekuju na stadionu Partizana jer se na "Rajku Mitiću" menja travnata podloga, a stadion mimo očekivanja nije pun.

One, koji su pored Evrobasketa i polufinala prvenstva u odbojci odabrali da bodre srpske fudbalere, na tribinama stadiona u Humskoj je već na startu meča dočekao pljusak.

Veliki broj navijača Srbije je zaklon potražio ispod tribina stadiona Partizana, ali je one druge to motivisalo da se po prvi put od početka meča oglase.

Tada je počelo i spontano skandiranje "Srbija, Srbija", a nije mnogo vremena prošlo pre nego što je Mijat Gaćinović postigao prvi gol i doveo 'Orlove' u vođstvo 1:0. Aleksandar Kolarov je petnaestak minuta kasnije povisio na 2:0, a Srbija je na dobrom putu da dođe do nova tri boda pre odlaska u Irsku i naredni meč kvalifikacija za odlazak u Rusiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve