Nova vest
Fudbal

Petak, 01.09.2017.

15:45

Ćirković o Ožegoviću: Ako si zaboravio prošlost...

Odlazak Ognjena Ožegovića u Partizan izazvao je mnogo negativnih reakcija i na jednoj i na drugoj strani Topčiderskog brda.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ćirković o Ožegoviću: Ako si zaboravio prošlost...
StarSport

Dok je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev besneo na novinare prilikom predstavljanja igrača zbog pitanja o Zvezdi, jedni navijači su podržali, a drugi kritikovali Ožegovića.

Sam Ožegović se u četvrtak oglasio na Instagramu.

"Smiren je onaj koji je zaboravio prošlost, uživa u sadašnjosti i ne boji se budućnosti! FK PARTIZAN! Hvala ti Bože", napisao je tokom dana Ožegović. Upravo ova objava nije se dopala nekadašnjem igraču Partizana Milivoju Ćirkoviću čijim je penalom Partizan pre 12 godina ušao u Ligu šampiona posle pobede nad Njukaslom.

"Juče je mali Ožegović izjavio da na ne zanima prošlost, živi u sadašnjosti i veruje u budućnost. Ako ga ne zanima prošlost onda nije ni postojao i juče kada je potpisao za Partizan je prošlost u odnosu na danas. Nadam se da će da postiže golove i kada bude prelazio u drugi klub neće reći da ga Partizan ne zanima jer klub u koji je došao ima ogromnu prošlost, dobru sadašnjost i nadam se super budućnost", napisao je Ćirković putem Fejsbuka.

Ognjen Ožegović je tokom svoje karijere branio boje Crvene zvezde, Jagodine, Čukaričkog, Vojvodine, igrao je za Voždovac, Borac, Banat i Rad, a kratko je boravio i u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve