Nova vest
Fudbal

Petak, 01.09.2017.

11:55

Loša forma Argentine i Urugvaja, pobeda Brazila

Ekipe Urugvaja i Argentine odigrale su bez golova, dok je Brazil pobedio Ekvador sa 2:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor: PT

Autor: PT

Loša forma Argentine i Urugvaja, pobeda Brazila
Getty Images

"Gaučosi" su nastavili sa lošom igrom u kvalifikacijama i sada se nalaze na petom mestu, koje tek vodi u baraž za Mundijal.

Sa druge strane Urugvaj se takođe muči, pošto im je ovo bila četvrta utakmica bez poraza. Ipak, na tabeli imaju bod više od Argentine.

Utakmica između ove dve slekcije nije nam pružila ono što smo videli na papiru jer su se u startnoj postavi na obe strane nalazila velika imena poput, Lionela Mesija, Luisa Suaresa, Edinsona Kavanija, Anhela Di Marije, Paola Dibale i ostalih.

Kada je reč o Brazilu, ekipa trenera Titea u drugom poluvremenu slomila je otpor solidnih Ekvadoraca.

Vođstvo "Selesau" u 69. minutu na asistenciju Vilijana doneo je Paulinjo, da bi samo sedam minuta kasnije Filipe Kutinjo postavio konačan rezultat.

Reprezentacija Čilea neprijatno je iznenadila, pošto je pred domaćim navijačima poražena od Paragvaja sa ubedljivih 3:0. Gosti su do prednosti došli u 24. minutu kada je Vidal postigao auto-gol.

Do duplog vođstva Paragvaj je stigao u 55. minutu kada je Viktor Kaseres zatresao mrežu golmana Klaudija Brava. Do kraja meča u nadoknadi vremena Ričard Ortis je postavio konačnih 3:0.

U preostaloj utakmici, Peru je pobedio Boliviju sa 2:1. Golove za domaćine postigli su Flores (55) i Kueva (59), dok je za goste strelac jedinog pogotka bio Alvares u 72. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve