Nova vest
Fudbal

Petak, 01.09.2017.

11:10

"Meč sa Irskom najvažniji u skorijoj istoriji"

Branislav Ivanović rekao je da će utakmica protiv Irske možda biti i najvažnija u istoriji, ali da niko u ekipi ne sme da razmišlja o njoj pre Moldavije.

Izvor: PT

Autor: PT

StarSport

"Utakmica protiv Irske će biti možda i najvažnija u skorijoj istoriji. Ali, ima vremena, razmišljaćemo o njoj posle Moldavije. Naviknuti smo da igramo sa pritiskom, znamo da se nosimo sa tim. Glava mora da nam bude samo na utakmici protiv Moldavije", rekao je kapiten reprezentacije Srbije.

Po njegovim rečima, Srbija mora da bude oprezna protiv Moldavije i ne sme da ponavlja greške kao u prvoj utakmici protiv te ekipe.

"Ako želimo da pobedimo Moldaviju, moramo da se setimo prvih 20 minuta kod njih, kada su bili veoma opasni i imali nekoliko izglednih šansi. Sebi ne smemo više da dopustimo takve greške. Potrebno je da pobedimo sa dobrom igrom kako bismo", rekao je Ivanović.

On je kazao da se njegova ekipa sprema kao da je svaka utakmica odlučujuća, a naveo je da ne želi da prida veliki značaj greškama odbrane u prethodnim duelima.

"Mi smo ekipa koja igra napadački fudbal i uvek želimo gol više. Zbog takve igre su nam takvi i rezultati. Greške ćemo probati da eliminišemo, ali je najvažnija pobeda", kazao je Ivanović.

Srbija posle šest kola vodi na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, a slede Vels i Austrija sa po osam, Gruzija sa tri i Moldavija sa dva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve