Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.08.2017.

17:09

Zvezda – Arsenal za 10 evra, sezonske važe za LE

Vlasnici sezonskih karata za sezonu 2017/2018. u Crvenoj zvezdi imaju razloga za zadovoljstvo. Klub je objavio da će one važiti i za grupnu fazu Lige Evrope.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zvezda – Arsenal za 10 evra, sezonske važe za LE
StarSport

Karte za LE vlasnici sezonskih ulaznica dobijaju za tribinu za koju imaju i sezonsku, ali će vlasnici morati da ih podignu na stadionu od 8. do 11. septembra.

To se odnosi na vlasnike kupljenih sezonskih ulaznica. Za one koji ih nemaju, sever i jug u paketu koštaju 3.500 dinara, istok košta 6.500 dinara, a zapad 7.500 dinara.

Pojedinačno, ulaznice su nešto skuplje. Dok je sa 1.200 dinara (oko deset evra) za sever i jug razlika neznatna, 2.500 dinara za istok i 3.000 dinara za zapad razlika je nešto veća, a paketi karata su isplativiji.

Klub od srede 6. septembra počinje prodaju paketa ulaznica za sve tri utakmice putem interneta, a na blagajnama prodaja počinje dva dana kasnije.

U petak 8. septembra počinje i prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu kojom Zvezda 14. septembra počinje svoju evropsku epizodu posle deset godina, protiv BATE Borisova na stadionu "Rajko Mitić".

Prvu utakmicu vicešampion Srbije igra od 21 sat i pet minuta na novoj travi na "Rajku Mitiću".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve