Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.08.2017.

16:30

Ožegović: Nisam mogao da odbijem poziv Partizana

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da je Ognjen Ožegović zbog Partizana odbio duplo bolju ponudu. Ožegović kaže da je reč o ponudi Amkara.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ožegović: Nisam mogao da odbijem poziv Partizana
Starsportphoto

On dodaje da se u vezi sa prelaskom u Partizan nije dvoumio.

Ožegović se nada da će golovima pomoći u napadu na odbranu "duple krune" i prolaska u eliminacionu fazi Lige Evrope. On je četvrto pojačanje Partizana u poslednja četiri dana.

"Osećao sam se neverovatno kada sam dres Partizana dres, nisam se dvoumio nijednog trenutka. Spakovao sam kofere da idem u Amkar, ali se brzo raspakovao zbog poziva Partizana. Nadam se da ću opravdati očekivanja i jedva čekam da golovima obradujem navijače", rekao je Ožegović na konfenciji za medije na promociji na stadionu u Humskoj.

Ožegović dolazi kao zamena za svog prijatelja i saigrača iz mlađih reprezentativnih selekcija Uroša Đurđevića koji je otišao u Olimpijakos. Za njega novi napadač Partizana govori samo pohvalno, ali nije želeo da kaže da će ga nadmašiti. Đurđević je prethodnu sezonu odigrao na zavidnom nivou i uz Leonarda bio ključ za titulu Partizana.

Partizan se u grupnu fazu Lige Evrope plasirao pobedom nad Videotonom. U međuvremenu je došlo nekoliko novih igrača među kojima je i reprezentativac Zoran Tošić.

"Drago mi je zbog dolazaka. Biće šteta ako sa ovakvom ekipom ne prođemo dalje u LE. Partizan mora da napada prvo mesto u grupi i sve osim prolaska u narednu fazu bio bi neuspeh", zaključio je Ožegović.

Kao deo omladinske selekcije, 23-godišnji centarfor je pre četiri godine osvojio titulu prvaka Evrope, a u Partizanu je uzeo broj 51.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve