Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.08.2017.

13:52

Totenhem "ukrao" Čelsiju Fernanda Ljorentea

Londonski Totenhem pobedio je gradskog rivala Čelsi u trci za potpisom napadača Svonsija Fernanda Ljorentea.

Izvor:

Autor:

Totenhem
Getty Images

Iskusni tridesetdvogodišnji fudbaler postaće novi član 'Pevaca' u transferu vrednom 16 miliona evra, javio je ugledni BBC.

Čelsi se nadao da je završio posao sa Ljorenteom, posebno što je visoki Španac sarađivao sa menadžerom Antoniom Konteom u Juventusu, ali je šampion Engleske ostao i bez drugog napadača ovog leta posle Romelua Lukakua.

Svonsi je spremio zamenu za Ljorentea i to jednog od dvojice povratnika – Nelsona Oliveiru iz Noriča ili Vilfrida Bonija iz Mančester Sitija.

Ljorente ima sebe ima veliko iskustvo, igrao je za Atletik Bilbao, Juventus i Sevilju, a prošle sezone je sa 15 golova pomogao Svonsiju da izbegne ispadanje iz Premijer lige.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 24 meča, uz sedam golova, i bio deo tima koji je osvojio titulu prvaka sveta u Južnoj Africi 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve