Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.08.2017.

23:00

Humels upozoren zbog skoka s balkona u bazen

Čelnik nemačke reprezentacije podsetio je reprezentativca Matsa Humelsa na odgovornost, pošto je štoper Bajerna iz Minhena sa balkona skočio u bazen.

Izvor: B92

Autor:B92

Humels upozoren zbog skoka s balkona u bazen
YTSS

Humels je početkom nedelje na društvene mreže postavio video snimak kako sa ivice balkona skače u bazen, uz haštag "ne pokušavajte ovo kod kuće".

Generalni menadžer reprezentacije Oliver Birhof rekao je "da bi bilo mnogo gore da je Humels skočio na glavu".

"Inače nismo policija za društvene mreže naših reprezentativaca kada ne igraju, ali jednostavno moramo da ih podsetimo da sve što kažu i urade mora da bude za primer", rekao je Birhof.

Humels se sa reprezentacijom Nemačke priprema za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, protiv Češke 1. septembra u Pragu i tri dana u Kajzerslauternu protiv Norveške.

Nemačka je prva na tabeli sa svih 18 bodova u Grupi C, Severna Irska je druga sa 13, a Češka ima devet bodova. Azerbejdžan je četvrti sa sedam bodova, Norveška ima četiri, a San Marino je na poslednjem mestu bez bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve