Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.08.2017.

14:45

Antonov: Još da dođe moj prijatelj Zdjelar...

Nemanja Antonov, novi fudbaler Partizana, na predstavljanju u Humskoj rekao je da se nada da će biti od velike pomoći ekipi u odbrani trofeja.

Izvor: PT

Autor: PT

Antonov: Još da dođe moj prijatelj Zdjelar...
StarSport

"Srećan sam što sam stigao u Partizan, znam šta se očekuje od mene i nadam se da ću da opravdam očekivanja. Čim sam čuo da me Partizan želi hteo sam da dođem. Došao sam u veliki klub, osvajača "duple krune" i želim da pomognem u pohodu na nove trofeje", rekao je Antonov na promociji na stadionu u Humskoj.

Antonov, koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Grashopersa sa opcijom otkupa, dodao je da bi voleo da mu se pridruži vezista Olimpijakosa Saša Zdjelar, saigrač iz omladinske reprezentacije Srbije koja je bila prvak sveta.

"Čuo sam da postoji šansa da Zdjelar dodje u Partizan, on je moj prijatelj i radovao bih se da se to ostvari", kazao je Antonov, pre nego što je uzeo dres sa brojem 33.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je da je Zdjelar jedan od mogućih pojačanja, kao i da se očekuje još novih igrača.

"Dolaskom Antonova zatvorili smo odbranu, karika koja nam je nedostajala. Oko Zdjelara zavisi mnogo faktora, nemamo veliki procentat, ali je sve moguće. Radimo na dolasku napadača, imamo opcije i ulažemo velike napore", dodao je Iliev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve