Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.08.2017.

15:00

Srpski policajci obezbeđuju red na Mundijalu?

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović sastao se ruskim kolegom Vladimirom Kolokoljcevom u Moskvi gde su pričali o održavanju reda na Mundijalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Srpski policajci obezbeđuju red na Mundijalu?
Foto: Tanjug

Prema rečima našeg ministra i srpski policajci bi mogli bi da pomognu ruskoj policiji u održavanju javnog reda i mira tokom Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji sledeće godine.

"Ono što je posebno zanimljivo za Rusku Federaciju, ali i za Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je moguće upućivanje policijskih službenika na Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiju, kako bi pomogli ruskim kolegama u borbi protiv mogućeg kriminala", rekao je Stefanović, a potom i dodao.

"Za nas je veoma važno da ne postoji nijedan srpski navijač koji bi u Rusiji mogao da napravi neko krivično delo, ali smo spremni da sa ruskim kolegama sarađujemo kako bismo bolje kontrolisali situaciju“, dodao je on.

Kada je reč o Kolokoljcevu, on je istakao da se MUP Rusije zalaže za dalji razvoj konstruktivnog dijaloga sa srpskim kolegama, pogotovo pred početak Mundijala.

"Zainteresovani smo za bilo koju informaciju o navijačima i učesnicima Mundijala i bićemo iskreno zahvalni za bilo kakvu pomoć koja će nam biti pružena po tom pitanju“, rekao je Kolokoljcev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve