Nova vest
Fudbal

Petak, 25.08.2017.

17:30

"Sjaj u tami, ništa se ne radi sistematski"

Gost kažiprsta na televiziji B92 bio je urednik sportske rubrike u listu "Danas" Zoran Pavić, koji je bio veoma realan povodom cele nastale situacije.

Izvor: PT

Autor: PT

Crvena zvezda i Partizan ostvarili istorijiski uspeh srpskog fudbala, pošto su oba klub uspela da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope.

Ipak, po rečima Pavića ovo je bio sjaj u tami, s obzirom u kakvom se stanju nalazi fudbal u Srbiji.

"Ovo je bio sjaj u tami, s obzirom na stanju u fudbalu i to što gledamo šta se dešava... Ovo je svakako velik uspeh, ali strašno smo skloni euforiji, ali smo još skloniji depresiji posle toga. Videlo se u žrebu, gde smo mi trenutno danas i trebalo bismo da budemo svesni toga", rekao je Pavić voditeljki Suzani Trninić.

Odmah posle završetka meča Partizana, pojavila se informacija da Uroš Đurđević napušta klub, dok je nešto drugačije bilo na drugoj strani.

"Već dan posle prolaska u LE, priča se da Đurđević odlazi, dok se Zvezda susreće sa tim da nekolicini igrača ističu ugovori i sve zbog toga što se ništa sistematski ne radi. S vremena na vreme, desi se ovo što se desi", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve