Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.08.2017.

22:20

Štefanek za B92: Prvi put sa Zvezdom i 50000 ljudi

Olimpijski šampion grčko-rimskim stilom Davor Štefanek osvajao je za Partizan Kup evropskih šampiona, ali mu je srce odmalena bilo na drugoj strani brda.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Štefanek za B92: Prvi put sa Zvezdom i 50000 ljudi
StarSport

Štefanek je na zapadnoj tribini jedan od 50.720 gledalaca koji su došli da gledaju revanš meč koji Crvena zvezda igra protiv ruskog Krasnodara.

"Očekujem naravno da prođe Zvezda, za sada su odlično igrali, ja se nadam da će u drugih 45 minuta da daju sve od sebe ii onraduju 50.000 ljudi ovde među kojima sam i ja. Zaista sam oduševljen atmosferom na stadionu. Želim im sve najbolje, da uđu u Evropu pa da ih gledamo dalje", rekao je olimpijski šampion za B92.

Na početku utakmice, na severnoj tribini je osvanula koreografija na kojoj su navijači Zvezde istakli rusko-srpsku zastavu sa nacionalnim simbolima dve zemlje. Srpskom rvaču se ona svidela, a utisak je još jači jer je prvi put na utakmici Zvezde na dupke ispunjenom stadionu "Rajko Mitić".

"Koreografija je bila prelepa, stvarno je nešto posebno kada na ovakvu manifestaciju i utakmicu ovakvog značaja dođeš. Jednostavno, ja volim Zvezdu od malih nogu i ovo mi je prvi put da gledam ovako uživo utakmicu pred 50.000 ljudi", kaže Štefanek i dodaje da je prošli put bio kada je igrala reprezentacija.

"Bio sam na stadionu prošli put kada je igrala Srbija protiv Velsa, sa Matićem sam sedeo tada i isto je bilo lepo, ali ipak kada igra Zvezda to je nešto posebno", objašnjava osvajač olimpijskog zlata za Srbiju u Riju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve