Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.08.2017.

20:02

"Burazeru, ovo je samo zbog utakmice"

Svi putevi u Beogradu danas vode na stadion “Rajko Mitić”.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Foto:MLJ/B92

Na mostu Gazela i auto-putu od zgrade Geneksa pa sve do skretanja za Zvezdin stadion se dva sata pre početka utakmice upada u veliku gužvu.

Navijači Crvene zvezde krenuli su put Beograda iz različitih delova Srbije da bi ispratili verovatno najvažniju utakmicu sezone za crveno-bele pa se na putu do “Rajka” mogu videti različite registarske oznake.

"Ovo ti je burazeru, samo zbog utakmice", kaže taksista koji dodaje da takve gužve najčešće nema oko 19 časova. Na mnogim automobilima ima obeležja Zvezde, mahom šalova i dresova, kao i obeležja Olimpijakosa.

Od Autokomande do samog stadiona "Rajko Mitić" ide 'reka ljudi' koji do stadiona prolaze kroz jedan spoljni prsten obezbeđenja, a očekuje se da ih bude više od 50.000 na tribinama "Rajka" kada meč počne.

Crvena zvezda i Krasnodar od 21 sat igraju revanš meč plejofa kvalifikacija za Ligu Evrope u kome Zvezda pokušava da nadoknadi 3:2 iz prvog susreta i posle deset godina se plasira u Evropu.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve