Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.08.2017.

23:35

"Očekivao sam od Nikolića da igraju ku****ski"

Vladimir Stojković jedan je od junaka Partizana, pošto je uspeo da odbrani stopostotnu priliku u finišu utakmice protiv Videotona.

Izvor: B92

Autor:B92

StarSport

Crno-beli odigrali su bez golova u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a povratnik u klub rekao je da je očekivao "ovakvu" igru od Marka Nikolića.

"Ne smem sad da se izrazim, jer nije malo... Očekivao sam od Nikolića da će to malo da bude (njighova igra) na k, tako sam rekao da igramo i mi. Oni su čekali jednu šansu i cela ekipa im je bila nameštana da tako igraju, da daju taj jedan gol u gostima, koji bi ih odveo u Ligu Evrope", rekao je Stojković.

Golman Partizana kazao je da je ispoštovan dogovor iz svlačionice, a to je da se ne primi gol.

"Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice da ne primimo gol. Sad znamo da nas neki nerešen rezultat u gostima vodi dalje, a igrali smo protiv ekipe koja je prošla Bordo. Imaju trenera koji nas mnogo dobro poznaje i bila je mnogo teška utakmica, pihički i fizički, tako da se završilo dobro po nas.

Stojković je pozvao i navijače da dođu u nedelju na stadion u Humskoj (20.00 Napredak) i da podrže klub pred odlazak u Mađarsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve