Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.08.2017.

17:45

Bivši selektor Makedonije preuzima Vardar?

Bivši selektor Makedonije Čedomir Janevski biće novi šef stručnog štaba skopskog Vardara, nakon ostavke Goce Sedloskog, objavio je portal Ekipa.

Izvor: SM

Autor: SM

Bivši selektor Makedonije preuzima Vardar?
Getty Images

Prema tom sportskom mediju, Janevski treba da potpiše dvogodišnji ugovor sa makedonskim šampionom. Vardar još nije potvrdio tu informaciju.Janevski je, nakon objavljivanja da je dosadašnji trener Goce Sedloski podneo ostavku, doleteo u Skoplje i u medijima očekuje da ozvaniči preuzimanje trenerske palice.

"Raspoloženje postoji sa obe strane, ali danas ćemo videti šta će biti dalje. Sinoć smo ostvarili prvi kontak i evo danas sam tu. Vardar je kub u kojem sam porastao, napravio karijeru i bio mi je odskočna daska za inostranstvo. Milo mi je što se vraćam u Makedoniju", rekao je bivši selektor na skopskom aerodromu, a prenosi Sport (sport1.mk).

Janevski, koji je bio fudbaler Vardara, u Makedoniju dolazi nakon poslednjeg aranžmana koji je imao u Beverenu u Belgiji.

Prema Ekipi, na prvom meču plej ofa za Ligu Evrope protiv turskog Fenerbaha Vardar će najverovatnije voditi pomoćni trener Aleksandar Vasoski, ali postoji mogućnost i da Janevski odmah preuzme tim.

Prva utakmica se igra u Skoplju u četvrtak, a revanš se igra u Turskoj za sedam dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve