Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.08.2017.

16:50

Škendrija se na šaljiv način predstavila Milanu

Fudbalski klub Škendija iz Tetova je na Jutjub postavio spot u kojem se na šaljiv način predstavlja italijanskom Milanu, suparniku u plej ofu Lige Evrope

Izvor: SM

Autor: SM

Škendrija se na šaljiv način predstavila Milanu
YSS

U jednoipominutnom spotu "Dear AC Milan, we are KF Shkendija! Ci vediamo amici" ; prave se šaljiva porđenja dva fudbalska kluba, dva grada i onog što Tetovo povezuje sa Italijom.

"Vi imate stadion kapciteta 80.000 gledalaca, ali naš grad ima 100.000 građana. Vaš igrači koštaju više od 330 miliona evra, ali naši 400 miliona denara. Vi sada šaljete skaute da nas prate, ali mi imamo skaute koji vas stalno slede", neke su od poruka makedonskog vicešampiona jednom od najvećih evropskih klubova.

Nakon izvlačenja parova plej ofa trener Milana Vićenco Montela je rekao da ne zna ništa o Škendiji, ali da će saznati.

Kako je ranije objavio portal Gol.mk, pre 23 godine, 1994. godine, Škendija je nosila dresove koje je dobila upravo od Milana. Tada se tetovski klub takmičio u jednom od nižih rangova makedonskog ; fudbala, a deo tima je bio i sadašnji trener Ćatip Osmani.

Škendija će prvu utakmici plej ofa Lige Evrope protiv Milana igrati 17. avgusta na San Siru u Milanu, a revanš je 24. avgusta u Skoplju na stadionu "Filip Drugi" (Telekom arena).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve