Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.08.2017.

16:32

Mitrović bez minuta, Njukasl bez bodova

Fudbaleri Njukasla poraženi su od vicešampiona Engleske Totenhema sa 2:0 u utakmici koju je sa klupe gledao Aleksandar Mitrović.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Mitrović bez minuta, Njukasl bez bodova
Getty images

Golove su za "Pevce" dali Dele Ali i Ben Dejvis u 61. i 69. m,inutu meča.

Kristijan Eriksen je pokazao klasu i mogućnost da jednim dodavanjem reši akciju, ali je čitav napad Totenhema naročito u drugom poluvremenu izgledao dobro.

Dele Ali je doveo Totenhem u vođstvo posle centaršuta Eriksena, da bi pobedu posle dobre kombinacije, ali i uz malo sreće potvrdio levi bek Ben Dejvis koji je natrčao na loptu i desnicom je plasirao u gol Eliota.

Menadžer Njukasla Rafael Benites izvršio je sve tri izmene, poslednja je bila pokušaj da pojača ofanzivu uvođenjem Španca Mikela Merina umesto Dvajta Gejla, ali je srpski igrač Aleksandar Mitrović ostao na klupi.

Treba napomenuti da su igrači Njukasla od 48. minuta igrali oslabljeni jer je zbog crvenog kartona van igre morao kapiten ekipe, Šelvi.

Njukasl je porazom na startu Premijer lige dospeo na 18. mesto, a ispod "Svraka" su jedino Brajton i Kristal Palas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve