Nova vest
Fudbal

Subota, 12.08.2017.

12:35

SL: Partizan na Karađorđu, Bačka na Marakani

Peto kolo Superlige donosi nam derbi u Novom Sadu, Partizan u nedelju gostuju Vojvodini sa željom da se vrati na pobednički kolosek.

Izvor:

Autor:

SL: Partizan na Karađorđu, Bačka na Marakani
StarSport

Vojvodina još nije primila gol ove sezone u Superligi, uz četiri trijumfa, ali aktuelni prvak Srbije traži da se iskupi za kiks u sredu i poraz od Voždovca, prvi posle godinu dana u Srbiji.

Voša je tradicionalno nezgodan protivnik crno-belima, koji su samo jednom slavili na Karađorđu u poslednjih pet međusobnih mečeva, i igra prilično ubedljivo na startu domaćeg takmičenja.

Ujedno, crno-beli nameravaju da naprave lepu uvertiru pred početak borbe sa Videotonom za plasman u grupnu fazu u Ligu Evrope, kao i da održe korak za vodećim tandemom – Vojvodinom i Crvenom zvezdom.

Kao i Novosađani, ni Zvezdina mreža se nije tresla u prvenstvu, a sada je novi test Bačka na popularnoj beogradskoj Marakani.

Sigurno će crveno-belima deo misli da bude već u Krasnodaru u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, s tim da je imperativ pobeda nad timom trenutno bez ijednog boda.

Od ostalih mečeva pažnju privlači gostovanje Čukaričkog u Zemunu, Napredak dočekuje "fenjeraša" Borac, a Rad igra u Nišu sa Radničkim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve