Nova vest
Fudbal

Subota, 12.08.2017.

15:37

"Kontinuitetom do pobedničkog niza"

Trener Napretka Nenad Sakić rekao je da očekuje težak meč protiv Borca, ali da želi njegova ekipa nastavi pobednički niz u Superligi Srbije.

Izvor:

Autor:

Getty Images

"Borac je u ova četiri odigrana kola postigao samo jedan pogodak i sigurno je da su motivisani da zabeleže prvu pobedu. Što se naše ekipe tiče, ja hoću kontinuitet, hoću da nastavimo da pobedjujemo i samo pobeda protiv Borca može da da verodostojnost pobedi protiv Bačke", rekao je Sakić, objavljeno je na sajtu kluba.

Fudbaleri Napretka u nedelju dočekuju Borac u utakmici petog kola Superlige Srbije. Utakmica se igra od 20.00 na stadionu Mladost u Кruševcu.

"Očekujem tešku utakmicu, ali očekujem od moje ekipe nastavak pobedničkog niza", rekao je Sakić.

Napredak posle četiri odigrana kola ima četiri boda, dok je čačanska ekipa i dalje bez bodova.

Kruševačka ekipa je u prošlom kolu upisala prvu pobedu u novoj sezoni, a igrač Nenad Šljivić rekao je da pobeda znači mnogo i da je atmosfera u ekipi potpuno drugačija.

"Izašli smo iz rezultatske krize i pobeda je samo jedan motiv više da nastavimo sa dobrim rezultatima. Pauza je kratka, ali zbijamo redove i radimo dalje", rekao je Šljivić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve