"Pokazali da fudbal u Srbiji nisu samo večiti"

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je da je njegova ekipa pokazala da fudbal može da se igra i u drugim klubovima, a ne samo u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Voždovac je napravio veliko iznenadjenje u četvrtom kolu Super lige Srbije, pošto je kao gost posle preokreta sa 3:1 pobedio Partizan.

"Napravili smo vrhunsku fudbalsku predstavu, uživao sam u svakom minutu. Svima smo na pravi način pokazali da fudbal u Srbiji ne treba da gravitira oko samo dve stvari, Crvene zvezde i Partizana, već da može da se igra i u drugim klubovima i mestima", rekao je Stolica.

Povezane vesti:
* Bruka Partizana, odbrana častila Voždovac!
* Đukić: Nisam imao ofanzivniju izmenu
* SL: Vojvodina 4/4, Zemun pao na Banjici
* SL: Radnički do prvenca u 96, Napredak 4:1

On je naveo da mu je povreda fudbalera Partizana Nebojše Kosovića pokvarila utisak.

"To je nešto najgore za fudbalera. Nadam se i stvarno verujem da povreda nije teža. Mnogo mi je žao", rekao je Stolica.

Trener Voždovca je istakao da je posebno ponosan na Filipa Stuparevića, koji ima 16 godina i koji je protiv Partizana postigao prvi pogodak u karijeri.

"Posebno smo ponosni na to. Imamo igrače od 16, 17, 18 godina. Velika stvar za sve nas. Čestitam momcima na fenomenalnoj partiji, odličnoj igri, a fudbalerima Partizana na korektnosti tokom cele utakmice.Veoma sam zadovoljan. Sve smo uverili u prave fudbalske stvari", rekao je Stolica.

Voždovac je pobedom izbio na drugo mesto na tabeli sa deset bodova, dva manje od Vojvodine, a jednim više od Partizana i Crvene zvezde, koja ima utakmicu manje.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu