Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.08.2017.

22:25

Đukić: Nisam imao ofanzivniju izmenu

Trener Partizana Miroslav Đukić smatra da je njegov tim u poraz od Voždovca odvela strastvena želja da se brzo vrati u vođstvo.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić: Nisam imao ofanzivniju izmenu
Foto: StarSport

Crno-beli su poveli u sedmom minutu iz penala, ali je katastrofalna igra odbrane na čelu sa golmanom omogućila Voždovcu preokret do poluvremena i na kraju pobedu od 3:1.

"Dobro smo krenuli, poveli, a onda smo primili jeftine golove. Želeli smo da izjednačimo, ali smo išli više srcem nego glavom. Imali smo šanse, ali ih nismo iskoristili i usledila je kazna", rekao je Đukić posle utakmice za TV Arena sport.

Mnoge je iznenadilo što je Đukić u nastavku meča napravio samo jednu izmenu, osvežio je poziciju zadnjeg veznog igrača, dok ništa nije menjao u napadu.

"Trebalo je da budemo ofanzivni, a šta god sam promenio bilo bi manje od toga. Nisam menjao jer je ovo bilo najofanzivnije što smo mogli. Koga god da sam zamenio, oduzeo bih ekipi tu ofanzivnost i na terenu su bili upravo najofanzivniji", dodao je Đukić.

Partizan je poražen posle tri uzastopne pobede, a u sledećem kolu, predstojećeg vikenda gostuje Vojvodini u derbiju petog kola.

Potom crno-beli dočekuju Videoton, u prvom meču baraža za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve