Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.08.2017.

13:12

Čukarički: Nepravedne uvrede Drinčiću

FK Čukarički oglasio se u ponedeljak povodom povrede veziste Crvene zvezde Branka Jovičića koju je prouzrokovao start Nikole Drinčića.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Čukarički: Nepravedne uvrede Drinčiću
Foto: StarSport

Drinčić je klizećim startom slomio Jovičiću metatarzalnu kost u stopalu, zbog čega će igrač Zvezde pauzirati pet nedelja.

U međuvremenu se Drinči našao na žestokom udaru zvezdaške javnosti, umnogome zbog toga što je pre igrao za najvećeg rivala Partizan, a bio je član i narednog protivnika Zvezde u baražu za Ligu Evrope Krasnodara.

"FK Čukarički izražava žaljenje što je na utakmici trećeg kola povređen fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić čime je njihova ekipa oslabljena. Imamo izuzetno dobru saradnju sa crveno-belima i nadamo se da ova povreda, koje su sastavni deo svakog sporta, neće uticati na njihove dobre rezultate. Branku Jovičiću želimo brz oporavak i da se jači vrati na teren. Povodom povrede Zvezdinog fudbalera u javnim komentarima mogu se pročitati najblaže rečeno uvrede na račun našeg igrača Nikole Drinčića za koje smatramo da su takođe najblaže rečeno nepravedni i neprimereni", navodi se u saopštenju Čukaričkog.

Zvezda je pobedila Čukarički sa 3:0, posle tri kola deli prvu poziciju u Superligi Srbije sa Partizanom i Vojvodinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve