Pazarci se spremaju na Zlatiboru

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su danas na Zlatibor, gde će se do 11. avgusta spremati za sezonu u Prvoj ligi Srbije.

Izvor: B92, Beta
Podeli
StarSport
StarSport

"Radimo mesec dana i zadovoljni smo. Odigrali smo i četiri utakmice, a sada su najvažnije tehničko-taktičke pojedinosti. Pokušaćemo da se što bolje uigramo, da bi u svakom pogledu bili spremni za start prvenstva", rekao je pomoćni trener Pazaraca Elvir Muratović. Na Zlatiboru će trenirati golmani Jasmin Koč, Goran Vukliš i Pavle Nićiforović, kao i igrači odbrane Mirsad Brunčević, Predrag Đorđević, Stefan Radovanović, Stefan Marković, Aleksandar Tasić, Ivan Šubert, Ibrahim Arifović i Luka Šarac. Šef stručnog štaba Novog Pazara Marjan Živković na raspolaganju će imati i fudbalere sredine terena Kenana Ragipovića, Dejana Vukomanovića, Faruka Bihorca, Amela Lakotu, Emira Hazirovica, Ensara Bajramlića, Denisa Ristova i Nemanju Petrova, te napadače Admira Kecapa, Seada Hadžibulića i Jovana Mihajlovića. "Možda nas pojačaju još dvojica ili trojica igrača, ali mislim da je dosta toga poznato. Igrači se postepeno upoznaju, već smo probali neke varijante i nadam se da će sve biti kako treba", naveo je Muratović. Novopazarci će prvu prijateljsku utakmicu na Zlatiboru odigrati sutra protiv lučanske Mladosti, a sezona u Prvoj ligi Srbije startovaće 19. avgusta.

Fudbal

Viljaru određena kaucija

Španski sudija Santjago Pedras odredio je kauciju za uhapšenog predsednika Fudbalskog saveza Španije (RFEF) Anhela Mariju Viljara koji je optužen za korupciju.

Fudbal ponedeljak 31.07. 18:02 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu