Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.07.2017.

19:36

SL: Karte za Rad - Crvena zvezda u nedelju

Fudbalski klub Rad saopštio je da će se ulaznice za predstojeći meč protiv Crvene zvezde u Superligi Srbije prodavati na dan utakmice, u nedelju.

Izvor: PT

Autor: PT

SL: Karte za Rad - Crvena zvezda u nedelju
Starsport

Za navijače Crvene zvezde je, kako se navodi, predviđen sektor Zapad II, odnosno ukupno 700 mesta.

Navijači Rada će biti smešteni na južnoj tribini, dok je za ostale posetioce predviđena gornja tribina - Zapad II, dodaje se u saopštenju Rada.

Navijači Zvezde će za ulaznice morati da izdvoje 400 dinara, dok je cena karata za gornju tribinu zapada 300 dinara.

Ulaznice će se prodavati na dan odigravanja utakmice, u nedelju, na blagajnama stadiona "Кralj Petar Prvi" od 17.00.

Rad je podsetio da je meč u nedelju proglašen utakmicom "povećanog rizika" i da to zahteva "striktnu primenu mera i aktivnosti definisanih u Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama".

Klub sa Banjice je naveo da ulazak na stadion neće biti dozvoljen osobama koje odbiju kontrolu ili pregled redarske službe. Ulazak će, takođe, biti uskraćen i navijačima "koji svojim ponašanjem ili stanjem mogu prouzrokovati bilo koji oblik nasilja", odnosno osobama kojima je izrečena mera zabrane prisustvovanju sportskim priredbama, navodi se u saopštenju Rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve