Nova vest
Fudbal

Subota, 22.07.2017.

22:02

Zemunci se vratili bodom, goleada u Kruševcu

Ako se izuzme utakmica Partizana i Mačve u kojoj je dato sedam golova na preostalih pet mečeva Superlige postignuto je ukupno deset pogodaka.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zemunci se vratili bodom, goleada u Kruševcu
Foto: Superliga Srbije

Povratnici u Superligu, Zemunci su remizirali sa ekipom Mladosti iz Lučana. Mladost je prošle godine završila u gornjem delu tabele i igrala u plejofu.

Zemun je vodio od sedmog minuta meča, ali su Lučanci uspeli da izjednače pola sata kasnije i izbore bod.

Bod je izborio i Rad protiv raspoloženog Napretka koji je kod kuće u Kruševcu dva puta vodio, ali su "Građevinari" uspeli da dođu do 2:2 u rezultatski najzanimljivijoj utakmici pored meča Partizana i Mačve.

Kasalica je otvorio niz od četiri gola u finišu prvog poluvremena, a u narednih pedesetak minuta su "pala" još tri pogotka. Ivanjički Javor je slavio minimalcem protiv čačanskog Borca, a Spartak je bio bolji od Bačke sa 2:1. Subotičani su prvi gol dali u 35, prednost duplirali u 66. minutu, da bi Bačka u samom finišu meča pred nadoknadu vremena uspela da ublaži poraz.

Voždovac i Radnik iz Surdulice su odigrali bez golova. Partizan, Javor, Spartak i Vojvodina za sada imaju po tri boda još pet ekipa ima po bod, a Crvena zvezda i niški Radnički tek treba da odigraju poslednji meč prvog kola u nedelju od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve